NydalaEq

NYDALA EQUESTRIAN är ett professionellt utbildnings- och tävlingsstall som startades av Sofia Spaak Andersson och Christoffer Andersson 2005 i Sandhem, Mullsjö. Vi är inriktade på att förädla, utbilda och tävla kvalitetshästar för långsiktig satsning och vidare försäljning mot sportens toppskikt. Alla hästar får ett noggrant upplägg med träning, tävling och skötsel av yttersta kvalitet. Vår filosofi är att ha lugna, förtroendefulla, välutbildade hästar för såväl satsande amatörer som för proffs. Vi har ett stort kontaktnät och säljer hästar regelbundet både i Sverige och utomlands. 

loading...

ÅTERFÖRSÄLJARE AV:

ÅTERFÖRSÄLJARE AV:

christoffer

CHRISTOFFER har arbetat inom hästbranschen sedan 2002. Direkt efter gymnasietiden, Fälttävlansgymnasiet i Skövde, började han arbeta hos Helena Holm och Fredrik Gustafsson i 2 år. Där knöt han kontakt med Bo Kristoffersen och har tränat för honom och Rolf Göran Bengtsson med jämna mellanrum sedan dess. Började efter det hos Paul Schockemöhle i Tyskland för att lära sig utbilda unga hästar från grunden på ett klassiskt sätt. Efter tiden hos Schockemöhle startade han sitt eget företag i Sverige med inridning utbildning träning och tävling av unga hästar. 
Christoffer har ridit finaler i alla olika championat och unghästtester, utbildat och tävlat hästar t o m internationell 150. Han ägnar sig även åt att träna elever och hjälpa till med coachning och upplägg för ambitiösa, satsande ryttare.

sofia

SOFIA är uppvuxen med hästar, med tävlande föräldrar som även drev en ridskola. Hon red SM mm under ponnytiden och började tidigt att rida och träna ponnyer/hästar åt andra.

Efter gymnasietiden arbetade Sofia hos Magnus Österlund i nästan 2 år. Sedan startade hon sin egen rörelse på föräldragården i Sandhem, inridning utbildning träning och tävling av unga hästar. Hon har ridit olika unghästtester och tävlat tom 150 på egenutbildade hästar. 

Efter några år som markpersonal, groom och däremellan ha fött deras två barn Nikki och Viggo, tävlar nu Sofia igen tillsammans med Christoffer.

Instagram & facebook

Ett tillfälligt fel har uppstått med Instagramflödet. Var vänlig försök igen senare.